Hotell Alfred Nobel

Torget 1 • Karlskoga

Hotell Alfred Nobel invigdes nyårsnatten 1939, samma natt då Karlskoga blev stad. Här bor man centralt i staden med närhet till restauranger, nattliv, butiker och sevärdheter. Man vill på Hotell Alfred Nobel erbjuda sina gäster en trevlig upplevelse till ett förmånligt pris. Personalen i receptionen är mycket hjälpsamma och ger gärna tips om aktiviteter och annat kul i området! Det finns till exempel flera fina golfbanor, Karlskoga motorstadion och Nobelmuseet.

Hotell Alfred Nobel kan erbjuda 72 stycken rum indelade i enkelrum, dubbelrum samt juniorsvit. Större delen av rummen är rökfria. Inredningen och möblemanget i rummen är klassiskt och smakfullt. Standardfaciliteter är badrum med dusch, skrivbord, kylskåp, hårtork, byxpress, telefon, TV samt fritt wi-fi. Sviten är indelad i ett mindre vardagsrum med en sittgrupp, ett sovrum och ett generöst badrum med badkar och bastu.

Varje morgon serveras en härlig frukost som är inkluderad i rumspriset. I lobbyn, inspirerad av den engelska stilen, kan man under kvällstid göra sig en egen kvällsmacka utan kostnad. I samma byggnad som hotellet finner man också Harrys Pub & Restaurang där man kan njuta av en god måltid. Som avslappning på Hotell Alfred Nobel kan man spendera tid i biljardrummet, på spaavdelningen eller i bastun.

Tillgängliga rum på Hotell Alfred Nobel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Alfred Nobels olika rumstyper

Söndag 19 September t.o.m Måndag 20 September - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - Ingen återbetalning
Rummet har skrivbord, telefon och en platt-tv.
Enkelrum Budget - Ingen återbetalning
Detta rum ligger en halv våning under marknivå och har fönster i full storlek. Här finns en telefon och en platt-TV. Husdjur är tillåtna mot en extra avgift på 200 SEK.
Familjerum - Ingen återbetalning
Detta rum ligger en halv våning under marknivå och har fönster i full storlek. Rummet har 1 enkelsäng, 2 bäddfåtöljer, telefon och en tv. Husdjur är tillåtna mot en extra avgift på 200 SEK.
Tvåbäddsrum - Ingen återbetalning
Detta rum har skrivbord, telefon och platt-tv. Sällskapsdjur är inte tillåtna.
Tvåbäddsrum Economy - Ingen återbetalning
Detta rum har skrivbord, telefon och platt-tv. Sällskapsdjur är inte tillåtna.

Fler hotell i Karlskoga