Karlskoga Hotell & Konferens

Boåsvägen 2 • Karlskoga

Mitt emellan Oslo och Stockholm ligger Karlskoga Hotel & Konferens beläget. Hotellet ligger i centrum av staden med närhet till shopping, restauranger, caféer och friluftsområden. Här bor man med endast 1 kilometer till bussterminal, 10 kilometer till tågstation samt 30 kilometer till flygplats. Gäster som anländer med bil kan parkera på en stor avgiftsfri parkering. Under sitt besök i Karlskoga rekommenderas ett besök på Nobelmuseet. Här får man se herrgården där Alfred Nobel spenderade sina sista somrar samt det laboratorium han lät bygga och självklart mycket mycket mer!

Det finns totalt 86 rum på Karlskoga Hotel & Konferens. Av dessa är 78 rökfria och 2 handikappanpassade. Rummen på hotellet har heltäckningsmattor och ljusa väggar. Inredningen är klassisk och enkel med bekväma sängar och sittmöbler. På varje rum finns faciliteter så som badrum med dusch, minibar, hårtork, byxpress, TV med fria filmkanaler samt fri tillgång till wi-fi. Du väljer mellan att spendera din vistelse i enkelrum, dubbelrum, superior eller trebäddsrum.

Hotellet ger gäster tillgång till en avslappnande relaxavdelning. Här kan man varva ned i bastun, bättra på färgen i solariet eller ta ett svalkande dopp i poolen. Det finns även ett gym för de som önskar att träna. I sällskapsrummet finns ett biljardbord om man vill utmana vännerna på en omgång. Vid receptionen finns möjlighet att dricka te och kaffe eller bara ta en smörgås. Vill man äta frukost på Karlskoga Hotel & Konferens läggs en kostnad på 75:- till.

Tillgängliga rum på Karlskoga Hotell & Konferens

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Karlskoga Hotell & Konferens olika rumstyper

Fredag 29 Oktober t.o.m Lördag 30 Oktober - Pris inkluderar moms.

Tvåbäddsrum Standard - 1 person - Gratis avbokning
Tvåbäddsrum med platt-tv.
Familjerum - Gratis avbokning
Dessa rum är 15 m² stora.
Dubbelrum - Gratis avbokning
Detta dubbelrum har platt-tv.
Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Tvåbäddsrum med platt-tv.
Dubbelrum Superior - Gratis avbokning
Detta dubbelrum har kabel-tv.

Fler hotell i Karlskoga