• Evenemang idag
Torsdag
6
Oktober 2022
FOLKETS HUS KARLSKOGA Karlskoga

JOHAN & BJÖRN - Värmländsk Voodoo

Värmländsk voodoo
En helt ny humorföreställning med Johan Östling och Björn Ling

Efter succén med ”Din Jävla Fegis!”, med inte mindre än 150 spelade föreställningar runt om i Sverige, är Johan Östling och Björn Ling tillbaka med en helt nyskriven föreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka.
VÄRMLÄNDSK VOODOO är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och härligt aviga situationer. Magiska potatisar, en missförstådd äppelmosleverantör, antirenovering och varför man absolut inte bör köpa hund – inte ens en liten! Är vi egentligen skapta för att ingå äktenskap med ett vattenpass? Varför låtsas vi att rawbollar är goda?
I VÄRMLÄNDSK VOODOO används nästan inga nålar alls. Istället får publiken åka en själslig Flume ride tillsammans med musik- och ordekvilibristerna Björn Ling och Johan Östling.
Värmländsk Voodoo.
Längd ca 1 tim 40 min. Ingen paus.
Björn Ling och Johan Östling har ett gediget förflutet som musiker. De har dessutom medverkat i Ulf Malmros filmer Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas Pojkar. I TV har vi kunnat följa dem i serien Ack Värmland. Senast har Björn Ling kunnat ses i nöjesprogrammet Alla För en på SVT och Johan Östling har varit programledare på Hela Sverige bakar på TV4.
Insläppstid: 18:30
Spellängd: 1:40
Rullstolsbiljetter bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777

Biljetter & tider

Torsdag 6 Oktober 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
Mer nöjen på FOLKETS HUS KARLSKOGA
Fredag 18 November 2022
I siffror

69 st

har besökt evenemanget på Karlskoga.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(FOLKETS HUS KARLSKOGA). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. JOHAN & BJÖRN - Värmländsk Voodoo, FOLKETS HUS KARLSKOGA

POPULÄRT I Karlskoga JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskoga.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskoga. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober