• Evenemang idag
Lördag
27
November 2021
Teatersalongen Nya Folkets Hus Karlskoga

En Hyllning Till Ted Gärdestad

En hyllning till två av de absolut största av våra kompositörer/textförfattare - Ted Gärdestad & Kenneth Gärdestad.
Ted Gärdestads kompband 1991–1996 fortsätter sin turné med ”En Hyllning Till Ted Gärdestad” under 2020. "Vi gör låtarna precis så som Ted ville ha dem". 1991 kom bandet, Rock ´n Roll Machine, i kontakt med Ted Gärdestad, det blev ett fem år långt samarbete och ca 100 konserter. I oktober 1991 spelade bandet med Ted på "Frimis" i Örebro. Ted var hemlig gäst och gjorde comeback på scen efter tio års tystnad. Sedan 2013 gör bandet en hyllningsturné för utsålda hus runt om i Sverige. Bandet hyllar Teds musik på det sätt han själv önskade. "Vi spelar hans musik precis som han ville att den skulle låta." En hyllning till två av de absolut största av våra kompositörer/textförfattare - Ted Gärdestad & Kenneth Gärdestad! Bandet bestående av hela 13 personer. Bandets tre sångare, Titti, Tessan och Tomas framför brödernas musik & texter. Deras låtskatt lever vidare från generation till generation. Vem har inte nynnat med i ”Jag Vill Ha En Egen Måne, Satellit, Eiffeltornet, Jag Ska Fånga En Ängel, Låt Kärleken Slå Rot, Himlen Är Oskyldigt Blå, Angela, Sol Vind Och Vatten, För Kärlekens Skull, Kom i Min Fantasi, Goliat från Gat, Chapeau-claque m.fl.”
”Mycket värme och kärlek under lördagens konsert på Stadsteatern (Falköpings Tidning) "Maskinen" spelar Ted Gärdestads musik så som Ted själv ville att den skulle låta. Och det gör de bra.” ”Kapellmästaren och basisten Peppe Maier hade ingen brådska när han mellansnackade. Det var befriande.” (Örnsköldsviks Allehanda), "Det bästa jag sett och hört", ”Fantastiskt”, "Vilka musiker", "Sångarna var otroliga", "Underbara låtar och en del jag aldrig hört förut, Suveränt bra. Verkligen värt att gå & se! Det är grymt bra. Har fortfarande rysningar efter konserten förra året." är några härliga kommentarer som sagts av publiken efter konserterna och skrivits på Facebook. Föreställningen blandar musiken med att skildra sina personliga minnen från tiden med Ted. Konserterna har genomgående avslutats med stående ovationer och det märks att musiken har lämnat starka avtryck – de flesta har något minne som berör som är kopplade Ted & Kenneths underbara låtar.
Längd: 2 x 60 min + paus. Fikaförsäljning i paus.
Arr: HPM Entertainment AB
Rullstolsplats ordinarie biljett - 1 ledsagare fri, bokas på Karlskoga Turistbyrå, 0586-61 000
Biljetter köpes på www.ticketmaster.se och på Karlskoga Turistbyrå, Katrinedalsgatan 2-4. Ev. kvarvarande biljetter säljes på plats från kl. 18.15.
Eventet är flyttat. Din biljett gäller på nytt datum.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

751 st

har besökt evenemanget på Karlskoga.com
Boenden närmast Teatersalongen Nya Folkets Hus natten mellan 10 och 11 Augusti.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Teatersalongen Nya Folkets Hus). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. En Hyllning Till Ted Gärdestad, Teatersalongen Nya Folkets Hus

POPULÄRT I Karlskoga JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskoga.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskoga. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September