Bofors Hotel

Hyttåsvägen 12 • Karlskoga

Bofors Hotell uppfördes 1930, då i en italiensk villastil. Målet var då att imponera på de utländska kunderna som besökte hotellet. På senare år har hotellet genomgått flera renoveringar för att återgå till den ursprungliga stilen samt varsamt ta in 2000-talets moderniteter. Här bor man i en fridfull varm miljö – en fristad endast 1,5 kilometer från Karlskogas centrum. Till Karlskogas Golfklubb är det bara några kilometer och den välkända Örebro Golfklubb finner man endast 20 kilometer från hotellet.

Det finns 29 ståtliga och mycket smakfulla rum på Bofors Hotell. Rummen har trägolv och moderna möbler med en touch av 1930-talet. På rummen finner man faciliteter så som badrum med dusch, platt-TV, skrivbord, sittmöbel, fritt wi-fi samt en egen uteplats. Du väljer mellan att spendera din vistelse i enkel- eller dubbelrum. Det finns flera gemensamma sällskapsrum där man kan koppla av och njuta av den fantastiska atmosfären.

Restaurangen på Bofors Hotell inriktar sig på det klassiskt svensk-franska. Man använder sig av närproducerade råvaror och skapar menyer efter säsong med både klassiska och innovativa rätter. Här äter man antingen i den eleganta restaurangen eller i den mer charmiga och avslappnande bistron. Utanför hotellet finner man en tennis- samt en boulebana. Det finns också ett biljardbord och en relaxavdelning för den som behöver varva ned. Till varje rum finns en privat parkering med eluttag.

Tillgängliga rum på Bofors Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Bofors Hotels olika rumstyper

Fredag 9 December t.o.m Lördag 10 December - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Karlskoga