• Evenemang idag
Onsdag
25
Mars 2020
Hotell Alfred Nobel Karlskoga

SE-Quartet

Den framgångsrika och internationellt erkända jazzkvartetten bestående av en dansk och tre svenskar berör med deras musik lyssnare både inom och utanför jazzvärlden. SE-Quartet släppte i april 2017 albumet Going North och har nu 5 miljoner uppspelningar på Spotify. Dessutom har radiostationer och tidningar i hela norden uppmärksammat albumet som är kvartettens tredje release på bara fem år.
SE-Quartet hämtar inspiration från många andra genrer som gospel, avant-garde, klassisk, populärmusik och soul. Musiken fängslar med dess vackra melodier samt ett lyhört samspel med episka improvisationer.
Musiken har de skrivit själva och med improvisationen som grund uttrycker kvartetten både energi och oförutsägbarhet samt stillhet och eftertänksamhet, vilket kan vara en bild på hur livet kan te sig.
Buffé finns framdukad från kl. 18.30! Beställ på tfn 0586-50111!

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

109 st

har besökt evenemanget på Karlskoga.com
Boenden närmast Hotell Alfred Nobel natten mellan 14 och 15 Augusti.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hotell Alfred Nobel). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SE-Quartet, Hotell Alfred Nobel

POPULÄRT I Karlskoga JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskoga.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskoga. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September