• Evenemang idag
Fredag
22
November 2019
FOLKETS HUS KARLSKOGA Karlskoga

KJELL-ÅKE I MYRA - MAKE METBÄCKEN GREAT AGAIN / EN LANG Å KROKUT VÄG

Nu är det dags igen. Metbäckingen har vaknat ur sin vinterdvala och kommit på att han glömde säga några viktiga saker i sin förra föreställning.
När Kjell-Åke växte upp i Metbäcken fanns det affär, skola, post, kiosk, buss- och bensinstation, inget av detta finns kvar idag.
Hur gick det här till? Vad är det som har hänt? Finns det någon väg tillbaka? Kan man göra Metbäcken Great Again och hur skulle det i så fall gå till?
Detta är några frågor som Kjell-Åke ställer sig i den nya föreställningen, i vilken han även har engagerat Johnny Steen för att skriva musiken samt medverka i manusarbetet.
Vi kan räkna med att få uppleva en rad nya minnesvärda stunder när ”Kjell-Åke i Myra” eller ”Kjell-Åke in the Swamp” som han kallas i USA, ger sig ut på vägarna under hösten 2019 och vintern 2020.
PS. Det finns en viss chans, eller snarare risk att Kjell-Åkes syster Mätta Marit kommer att dyka upp under föreställningen.
Regi av Tomas von Brömssen.
www.kjellakeimyra.se
Längd: Ingen uppgift ännu.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Boenden närmast FOLKETS HUS KARLSKOGA natten mellan 29 och 30 Januari.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(FOLKETS HUS KARLSKOGA). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. KJELL-ÅKE I MYRA - MAKE METBÄCKEN GREAT AGAIN / EN LANG Å KROKUT VÄG, FOLKETS HUS KARLSKOGA

POPULÄRT I Karlskoga JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlskoga.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlskoga. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari